همايش ملي اهل بيت در دانشگاه اصفهان برگزار شد.
بنا به گزارش وب سايت خبري uinews همايش ملي اهل بيت روز دوشنبه 23 شهريور ماه سال جاري با حضور آيت الله طباطبائي نژاد امام جمعه اصفهان ، دكتر هوشنگ طالبي سرپرست دانشگاه اصفهان و جمعي از شخصيت هاي مهم حوزه و دانشگاه،در تالار دكتر شريعتي دانشگاه اصفهان برگزار شد. بنا به گزارش مذكور آيت الله طباطبائي نژاد در اين همايش با اشاره به اينكه اگر غريزه جنسي كنترل نشود لااباليگري به ارمغان ميآورد، مطرح كرد: در صورت عدم كنترل غريزه جنسي جامعه به فساد كشيده ميشود و به همين خاطر مكاتب مختلف در مسيحيت به كنار گذاشتن اين ويژگي رسيدند و گفتند انسان با اين شرايط بهمراتب بالا نميرسد.
نماينده وليفقيه در استان اصفهان بابيان اينكه اسلام غريزه جنسي را محدود به ازدواج دانسته، اضافه كرد: اسلام رويه اعتدال دارد و ميگويد بايد اين غريزه در چارچوب ازدواج اعمال شود و نبايد از حد بگذرد كه در آن صورت ديگر خانوادهاي در كار نيست.
آيتالله طباطبايينژاد در پايان يكي از دلايل فروپاشي خانوادهها را بيتدبيري برنامه ريزان دولتي دانست و گفت: نبودن اولويت استخدام براي مردها باعث بيكاري آن ها شده است كه اين معضل بايد در جامعه بررسي و حل شود.
لازم به ذكر است در ادامه ،دكتر طيب نيا دبير علمي همايش اهلبيت مهم ترين بستر تعليم و تربيت را خانواده دانست و گفت: با تكيه بر دين مبين اسلام و تربيت صحيح خانواده مي توان بر بسياري از مشكلات فائق آمد.
دكتر طيب نيا هدف از برگزاري اين همايش را تبيين ديدگاه هاي قرآن و اهل البيت(ع) در خصوص جايگاه و نقش تربيتي،فرهنگي،اقتصادي،اجتماعي و سلامت در نظام اسلامي دانست.
اين استاد دانشگاه با بيان اينكه دختر و پسري كه درگير درس و كنكور باشد هيچ آمادگي براي ازدواج ندارد، افزود: نقش مسائل اقتصادي در تحكيم خانواده كمترين مقدار است؛ به عنوان نمونه طي تحقيقاتي كه از منطقه شميرانات انجام دادم، هرچه ثروت از حد متوسط خود بيشتر ميشود آمار طلاق هم افزايش مييابد و اين دقيقاً برخلاف باور مردم است كه فكر ميكنند هرچه خانواده فقيرتر باشد احتمال طلاق در آن بيشتر است.
طيبنيا با اشاره به محورهاي اين همايش اذعان داشت: تراز مطلوب خانواده از نظر اهلبيت، تشكيل، حفظ و تحكيم خانواده از منظر اهلبيت، مديريت و اقتصاد در خانواده، تعليم و تربيت در خانواده، سلامت در خانواده، جمعيتشناسي و خانواده و حمايت از خانواده در نظام اسلامي با تأكيد بر آموزههاي اهلبيت 7 محور اين همايش هستند.
گفتني است دبير علمي همايش ملي اهل بيت (ع) در پايان اظهار داشت: در ابتدا 370 مقاله بهصورت چكيده و در نهايت 280 مقاله كامل به دبيرخانه همايش ارسال شد؛ كه از اين تعداد 74 چكيده از مقالات منتشر شده است؛ و تعداد 33 مقاله نيز به صورت كامل پذيرفته شده و منتشر خواهد شد؛ و از 15 مقاله برتر نيز تجليل به عمل خواهد آمد.